2a Duatló BTT de Vidreres

Vidreres va celebrar per segona vegada el Duatló BTT Vidreres 2019 amb una participació de 129 atletes d’ambdos sexes, amb la col.laboració d’un gran nombre de voluntaris/es, indispensables per a cobrir els diferents trams d’aquesta segona edició del Duatló. Els atletes van haver de completar un primer tram de 8 km corrent i un segon tram de 20 km en bicicleta de muntanya, tot passant per vies urbanes i pels diferents espais naturals que ofereix el nostre poble. Albert Camps i Paco López del Club Medina Triatló van aconseguir el 1r i 2n lloc respectivament de la categonia masculina. El 3er lloc en el podi va ser per al vidrerenc Lluís Julià Xampeny del Club Les Rabasses. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser la vidrerenca Pilar Guich Cornellà ,també del Club Les Rabasses. En les categories de relleus, el 1r classificat en la categoria masculina va ser l’equip format per Gerard Blanch i Joaquim Vàzquez. En la categoria femenina, les primeres classificades van ser Marian Rodriguez i Cristina Dominiguez del Club Senglanassos. El segon lloc en aquesta categoria va ser per a les vidrerenques Anna Clapes i Anna Payret. Finalment, la parella formada pels vidrerencs Anna Tena i Ruben Gonzalez de Gonabikes va ser la primera classificada en l’apartat de mixtes.  

Una vegada més, el Duatló BTT Vidreres va generar bones sensacions i es van assolir uns bons nivells de participació i d’organització que van permetre desenvolupar la prova amb èxit. Des de l’Ajuntament de Vidreres som conscients que això ha estat gràcies a totes i cadascuna de les persones, entitats, empreses i institucions que d’una manera o altra han col·laborat en aquesta cursa. És per això que una vegada més us volem fer arribar el nostre agraïment i la nostra voluntat de seguir teixint col·laboracions en les properes edicions del DUATLÓ BTT VIDRERES Fins la propera cursa!

L’Ajuntament de Vidreres vol agrair públicament un any més la feina realitzada pels clubs coorganitzadors, Club BTT Vidreres i Club Olímpic Vidreres, i la dels voluntaris i voluntàries per la seva implicació desinteressada en aquesta segona edició del Duatló BTT popular de Vidreres’19, així com també fer un agraïment especial a les entitats i empreses col·laboradores i patrocinadores com són la Diputació de Girona, el Consell Esportiu de la Selva, els Ranxers de Vidreres, Grup El Pedal de Vidreres, Frit Ravich, Banc de Sabadell, Galetes Germans Trias, Haribo, Deporvillage, Làctics Ampurdan/TGT formatges, Idilia, Ecobasics, Taller Aluart; Renault/Dacia, Supermercat Batallé, Materials construcció Gamma Achon, La Selvaseria de Vidreres, Gonabikes, Giro Tv.

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea tu página web en WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: